شنبه, ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

گروسی: آماده‌ام مسائل فنی را در کوتاهترین زمان حل کنم

گروسی: آماده‌ام مسائل فنی را در کوتاهترین زمان حل کنم

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای نخستین بار با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد.

گروسی در دیدار با امیرعبداللهیان گفت: آماده ام تا با حسن نیت و همکاری نزدیک با جمهوری اسلامی ایران مسائل فنی باقی مانده میان آژانس و ایران را در کوتاه ترین زمان ‌ممکن حل و فصل کنم.

امیرعبداللهیان نیز در دیدار با مدیرکل آژانس تاکید کرد که از نظر جمهوری اسلامی ایران آژانس باید در چارچوب وظایف فنی خود به همکاری با ایران ادامه داده و از اتخاذ مواضع سیاسی اجتناب کند.

گروسی پیش از این با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان دیدار کرده بود.

اسلامی در نشست خبری مشترک با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با اشاره به مذاکرات خود با گروسی اظهار کرد: نکته حائز اهمیت برای ما و آژانس این است که کل مسائل فی مابین مسائل فنی است و آژانس از مسائل سیاسی و نفوذهای توطئه آمیزی که دشمنان ایران برای پیشبرد برنامه هسته‌ای ایران اعمال می‌کنند، تأثیر پذیری ندارد.

 

 

به نقل از خبرگزاری تسنیم

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما
متنی که در تصویر ذیل مشاهده می‌کنید را وارد نمایید

چاپ   ایمیل

خبرگزاری آی پرس - اخبار و رویدادهای روز تبریز، ایران و جهان بصورت تحلیلی در این خبرگزاری انتشار می یابد و رعایت اصالت منبع خبر و حفظ حریم خصوصی از اولویت های اساسی در این خبرگزاری می باشد.

تلفن تماس: 04135538205   04135541840   04135541841

همراه : 09025565962

 

صاحب امتیاز و مدیرمسئول : امیرحسین آقامی
سردبیر : غلامرضا منصوری